Luotettavaa autohuoltoa Orimattilassa

Tarvitsetko autohuollon asiantuntijan apua? Orimattilalainen Autokorjaamo Pekka Lankinen huoltaa ja korjaa ammattitaidolla kaikki automerkit ja -mallit, niin uudet kuin vanhatkin. Mikään huoltotoimenpide tai korjaustyö ei ole osaaville työntekijöillemme liian vaativa, vaan meillä ajoneuvosi saa parasta mahdollista kohtelua.

Täyden palvelun huoltoa autollesi

Autossasi on lukemattomia kulutusosia, jotka tulee huoltaa säännöllisin väliajoin ajoneuvon toimintakyvyn ja luotettavuuden säilyttämiseksi. Teemme perinteiset huoltotoimenpiteet (muun muassa öljynvaihdot), luemme vikakoodit ja huolehdimme sekä määräaikais- ja katsastushuolloista. Halutessasi suoritamme kaikki huoltotoimenpiteet ja katsastamme autosi puolestasi. Helppoa ja vaivatonta, eikö totta?

Palvelua puhelinsoiton päässä

Autohuolto kannattaa aina teetättää kokeneella ammattilaisella, sillä näin vältytään ikäviltä yllätyksiltä ja sudenkuopilta. Autokorjaamo Pekka Lankinen on turvallinen valinta, sillä ammattitaitomme ja 20 vuoden kokemuksemme ansiosta autosi on meillä taatusti hyvissä käsissä. Ota rohkeasti yhteyttä ja varaa huoltoaikasi!

Kysy - Me vastaamme!

Kerro meistä kavereillesi